Технології - Безпечного рівня споживання обробленого м’яса не існує - дослідженняБезпечного рівня споживання обробленого м’яса не існує - дослідження

Міжнародна група вчених провела огляд понад 70 наукових досліджень щодо споживання обробленого м’яса і прийшла до висновку, що немає безпечної кількості цього продукту. Вони виявили, що навіть невелике споживання обробленого м’яса може підвищити ризик розвитку діабету 2 типу, ішемічної хвороби серця та раку товстої кишки. Дослідження включало мільйони учасників і показало, що споживання обробленого м’яса пов’язане зі збільшеним ризиком виникнення серйозних хронічних хвороб. Наприклад, навіть один хот-дог на день може підвищити ризик діабету на 11% та раку товстої кишки на 7%. Вчені рекомендують обмежити споживання обробленого м’яса, оскільки немає безпечної кількості, яка не призводить до погіршення здоров’я.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *