Український клуб аграрного бізнесу опублікував щомісячний моніторинг цін на харчові продукти в квітні 2025 року. За даними моніторингу, ціни на свинину та борщовий набір підвищилися, тоді як вартість яєць і деяких тепличних овочів знизилась. Ціни на цибулю, буряк, капусту та моркву значно зросли через скорочення пропозиції. Щодо м’яса, свинячий ошийок подорожчав на 20%, а яловичина на 6%. У той же час, ціни на куряче філе зросли на 5%, а курячі стегна подешевшали на 4%. Ціни на молочну продукцію також зросли, зокрема на вершкове масло, вершки та сир. Ціна на соняшникову олію зросла на 2%, а на рис залишилась стабільною. Яйця та салатні овочі подешевшали, а ціни на огірки та помідори також знизилися. Експерти передбачають подальше здешевлення огірків в наступні тижні.
