Новини України - Більше користі чи шкоди: як впливає на організм вівсянкаБільше користі чи шкоди: як впливає на організм вівсянка

У Великобританії для приготування відомої англійської вівсянки використовують якісні зерна і чисту воду. Кашу варять у каструлі із товстим дном, додаючи вівсяну крупу, сіль і варять 20-30 хвилин. Подають вівсянку з молоком або вершками на окремих тарілках. Вівсянка містить багато корисних речовин, таких як клітковина, залізо та магній. Її переваги включають допомогу у схудненні, зниження рівня поганого холестерину, підтримку здоров’я кишківника та серця. Вживання вівсянки може тривалий час забезпечувати відчуття ситості, сприяти контролю рівня цукру в крові та зменшувати запалення. Однак, важливо не перевищувати порції, оскільки велика кількість вівсянки може мати негативний вплив на організм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *